Familie van Nouri geeft update over zijn toestand!

Vandaag is het de verjaardag van voetballer Abdelhak Nouri, de voetballer die in 2017 een hartstilstand opliep op het voebalveld. Sindsdien is Nouri getekend met een blijvende hersenschade.

Nouri jarig

Nouri wordt vandaag 24 jaar. Zowel zijn fans als spelers delen een hoop felicitaties voor de voetballer. Woordvoerder van de familie Khalid Kasem laat weten dat de familie daar enorm veel steun uit haalt. Hij vertelt namens de familie hoe het nu met de jonge voetballer gaat. “Hij is bij, maar in een lage staat van bewustzijn, zoals dat heet. Omringd door zijn naasten. Maar zeker door corona is die kring heel klein.”

Familie

Niet alleen voor voetballer Nouri maar ook voor zijn familie is het een bijzondere dag vandaag. Ze krijgen heel veel steunbetuigingen, kaarten en felicitaties opgestuurd. Daar worden ze blij van. Ook zijn er nog veel spelers die met nummer 34 spelen, het nummer van Nouri. “Dat steunt ze echt. Je moet je voorstellen dat die familie natuurlijk de generatie van Abdelhak iedere week daar op het veld ziet rondrennen. Dat sterkt ze enorm, omdat het waanzinnig veel pijn doet en steekt dat die jongen daar niet bij kan lopen.” vertelt Khalid.

Bron en afbeelding: RTL Boulevard, voetbalzone