Skip to main content

Famke Louise is inmiddels al bijna een half jaar geleden bevallen van haar zoon. Haar lichaam is in die tijd erg veranderd. Zo deelt de zangeres ‘eerlijke’ post-baby body foto’s.

Q&A

Veel vrouwen vinden de veranderingen van het lichaam door een zwangerschap lastig. Ook Famke moest dit obstakel overkomen, in een ‘eerlijke’ Q&A ze weten hoe ze hiermee omgaat. Iemand stelt haar de vraag hoe ze omgaat met de kilo’s die ze tijdens haar zwangerschap heeft opgelopen. Waarop Famke antwoord: “Dertig minuten rennen op de loopband. Ik ben alweer bijna op m’n oude gewicht”, laat ze trots weten.

Ook de mindset van Famke is veranderd. Het moederschap heeft de zangeres ook als persoon enorm veranderd, zo liet ze eerder weten in een Q&A. “1000%! Ik ben op een heel andere manier in het leven gaan staan. Eigenlijk al vanaf de zwangerschap”, liet ze destijds weten.

“Je gaat nadenken over je carrière en de manier hoe je je profileert”, vertelde de zangeres destijds. “Je denkt veel beter na over de dingen die je doet en met wie of wat je in aanraking komt. Ik zie op dit moment een heel ander persoon met een ander doel in het leven”, vertelt Famke. “Ik ben momenteel heel erg gefocust op positiviteit en alles daaromheen. Dit maakt mij een leukere partner en moeder natuurlijk.”

Eerlijke foto

Hoewel Famke haar zwangerschapskilo’s al zo goed als kwijt is, heeft de zwangerschap nog wel enkele mooie herinneringen op haar lichaam achter gelaten. Zo deelt ze een eerlijke foto van haar lichaam, waar enkele stretch marks op te zien zijn. De zangeres lijkt hier echter geen moeite mee te hebben. Op de vraag of ze iets aan zichzelf heeft laten veranderen, antwoordt ze namelijk: “Nee, gewoon accepteren hoe je bent en daar trots op zijn.” You go, Famke!

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Kijk, Instagram, Msn

Leave a Reply