Famke Louise en Denzel vluchten eigen huis uit na aanval onbekende mensen! (Video)

Famke Louise en Denzel Slager hebben heftig nieuws bekend gemaakt in de nieuwste aflevering van hun realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin. Mensen hebben ze hun eigen huis uitgejaagd.

Famke Louise en Denzel

Famke: “Het is echt dramatisch. Er gebeuren dingen bij ons thuis die gewoon echt niet leuk zijn. Er waren mensen voor ons huis als Denzel telkens uit huis was. Mensen gooien vuurwerk, schoppen keihard tegen de deur wanneer Denzel’s auto niet voor het huis staat. Ik voel me daar gewoon niet veilig. Dus daarom hebben we besloten om in een hotel te slapen”.

Vluchten eigen huis uit

“Dit is wel even anders wakker worden. Maar ik ben blij dat we daar weg zijn, serieus” Dit terwijl ze net een verhuizing achter de rug hadden: “We dachten: een nieuwe omgeving, nieuwe woning. We wilden echt een nieuwe start maken, verheugden ons er enorm op, het was echt naar onze smaak. En dan wordt het gewoon verstoord door mensen die zich niet kunnen gedragen. We zijn er echt kapot van”.

Het koppel is nu op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Ze wonen voorlopig in het huis in Almere, te zien in hun stories.

Bekijk hieronder in de video fragmenten hun verhaal:

Bron: RTL, Instagram, Videoland Shownieuws,