Famke Louise reageert op stilte na Jinek incident ‘Ze kotsen je toch uit’

famke louise

Kun je je het statement #ikdoenietmeermee nog herinneren? Het collectief van bekende Nederlanders die groot genoeg had van de coronamaatregelen en de #ikdoenietmeermee campagne lanceerden.

Famke Louise was één van de bekende Nederlanders en de enige uit de groep die het gesprek hierover aanging in de tv-show van Eva Jinek. Na de kritiek die Famke toen over zich heen kreeg, houdt de superster zich stil over politieke kwesties. Een fan vroeg haar naar de reden achter haar stilte en kreeg hier een erg interessant antwoord op.

‘Aan het einde van de dag wordt je toch uitgekotst’

Op Instagram Stories vraagt een fan aan Famke Louise waarom ze na Jinek stil is gebleven over haar politieke statement, namelijk dat ze het niet langer eens is met de corona maatregelen. Famke antwoordt: ‘Omdat ik me er niet meer mee ga bemoeien en al helemaal niet meer op ga komen voor de vrijheid van iemand anders. Aan het einde van de dag word je toch uitgekotst‘. Bekijk hieronder een screenshot van de post.

famke louise

Nadat Famke Louise aanschoof bij Eva Jinek, ging ze compleet viraal op social media. Er werden ontzettend veel memes gemaakt van Famke’s uitspraak: ‘Ik heb respect voor corona‘. De zangeres beschrijft het zelf als een horrorweek, waarin ze helemaal kapotgemaakt is op social media. Het is dus niet zo gek dat Famke nu een beetje klaar is met zich uitspreken over politieke kwesties.

In onderstaande video vertelt Famke Louise over de gevolgen van haar Jinek aflevering!

Beeld: RTL Nieuws Bron: Instagram