Famke Louise gooit het over andere boeg in gloednieuwe reality-serie! (Video)

Famke louise

Famke Louise slaat een nieuwe weg in! De zangeres ruilt het podium in voor de sportschool en doet mee aan het Discovery-programma Fitness Diaries. Tijdens deze reality-serie geeft Famke een kijkje in haar leven als fitgirl. Inclusief alle ups en downs en zónder filter…

De gloednieuwe serie Fitness Diaries volgt het leven van vijf vrouwen die sport enorm belangrijk vinden. Naast een gezonde levensstijl, ligt de focus ook op spiritualiteit en body positivity. De ‘fitgirls’ filmen alles zelf, zonder gebruik te maken van Instagram-filters.

Famke wil fit worden

Op Instagram laat Famke weten dat ze haar deelname eindelijk bekend mag maken. ‘Ik ga jullie vanaf volgende week een inkijkje geven in mijn leven’, vertelt de zangeres in haar stories. ‘Ik wil fit worden!’

Bijzonder inkijkje in het leven van een fitgirl

Naast Famke doen tot nu toe ook Fajah Lourens, personal trainer Roos Forman, fitness-babe Lindsey van der Hoeven en fitnessmodel Evelien van der Pelt mee aan de serie. Volgens DplayNL laat de serie zien dat het leven van een fitgirl hard werken is. ‘Of het nou gaat om het runnen van een fitnessbedrijf of elke dag bezig zijn met bodybuilding, spiritualiteit of body positivity. Ze moeten er soms veel voor doen en laten, maar ze krijgen er ook heel veel voor terug. Vanuit een wereld die zowel glamoreus als eenzaam kan zijn, delen zij hun belevenissen. Een persoonlijk en bijzonder inkijkje in het echte leven van een fitgirl. Inclusief een lach en op z’n tijd een traan’, aldus de website.

Wil jij Famke zich in het zweet zien werken? Fitness Diaries is vanaf vrijdag 23 oktober te zien op DplayNL. Tot 5 maart verschijnt er elke week een aflevering.

Bekijk hieronder de trailer en Famke Louise’s mededeling over de serie:

Bron: RTL Boulevard, Instagram, AD

Lees ook: