Famke Louise wil meer gerespecteerd worden! “Ik wil haters de mond dichtsnoeren”

Famke Louise doet een paar onthullingen in ‘Nieuwe Revu’. Famke zegt o.a. dat haar leven er echt niet zo makkelijk is als het eruit ziet. Ze eist dan ook meer respect.

Famke zegt o.a. “De buitenwereld maakt mijn leven vaak mooier dan het is. Ze denken dat het allemaal rozengeur en maneschijn is, maar het heeft ook veel negatieve kanten.”

“Ik merk dat ik heel erg ben gegroeid in hoe ik met bepaalde situaties op werkgebied moet omgaan, waardoor ik beter met mensen kan communiceren. Er zijn andere deuren geopend en ik heb nieuwe inzichten gekregen.”

“Ik heb een andere puberteit gehad dan leeftijdsgenoten. Daardoor ben ik volwassener in mijn hoofd en denk ik anders over bepaalde dingen. Ik ben wat verder dan andere meiden van mijn leeftijd. In december ben ik 22 geworden, maar zo voel ik me gewoon niet.”

“Toen ik doorbrak, was ik nog superjong. Ik kwam om de hoek kijken in een wereld waarvan ik niks wist. Veel mensen kunnen daar misbruik van maken, wat ook echt wel is gebeurd. Door de dingen die ik heb meegemaakt en gezien, denk ik dat ik er nu wel op een andere manier in sta. Ik ben veel zekerder van mijn zaak en doorzie de industrie beter.”

Meer respect

Famke meent dat het niet eerlijk is dat veel mensen haar niet het respect gunnen voor wat ze doet: “Ik heb constant het gevoel dat ik word ondergewaardeerd. Ik vind dat ik daar wel een beetje meer waardering en respect voor mag krijgen. Ik wil geaccepteerd worden en daar ben ik keihard voor aan het knokken. Mijn streven is om mezelf 100 procent te bewijzen, zodat al die negatieve mensen de mond wordt gesnoerd.”

Famke kwam onlangs in het nieuws vanwege een incident bij een illegale kapper met Denzel: