Skip to main content

Britney Spears haar curatorschap is intussen al een paar maanden opgeheven via een rechtszaak. Dat betekent dat zij dus mag genieten van haar vrijeheid. Echter komt zij sinds haar vrijheid officieel is, juist niet stabiel over. Fans ergeren zich ook aan haar nieuwe evakostuum-fotosessies.

Britney Spears

De meeste fans vinden het geweldig om hun idool in naaktsessies te volgen. Sommigen doen dat gerust achter een betaalmuur op OnlyFans. Echter heeft Britney er geen moeite mee om haar foto’s en videos op Instagram voor het hele publiek te plaatsen.

Foto sessie

Afgelopen maandag was het weer eens zo ver met de naaktsessie van Britney op Instagram. Deze keer was zij te zien in evakostuum, met slecht een paar emojies op haar edele plekken. “I love you all SSSSSSSSSOOOOOOOOOO much!!!”, schrijft ze erbij.

Fans boos

Veel volgers zijn haar sessies een beetje zat en dat blijkt ook uit hun reacties. “Waarom is dit nodig? We weten dat je je vrijheid terug hebt en zijn heel blij voor je, maar hoezo moet je naaktfoto’s plaatsen? Dat hoeft toch niet iedereen te zien? Ik denk niet dat je twee tienerzonen hier heel blij van worden,” merkt een fan op.

Een andere fan weer: “Oef… too much information. Love you Britney, maar ik haak hierbij even af. Dit soort foto’s horen thuis in de Playboy of Penthouse, maar niet op Instagram, waar ook veel jonge volgers je kunnen zien.”

De verloofde van Britney, Sam Asghari kan er gelukkig wel om lachen: “Het wordt echt tijd dat ik kleding voor je ga kopen ;-).”

Bekijk hieronder de posts van Britney:

https://www.instagram.com/p/CdWiya8uhtq/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4f10409b-bc53-4820-8bf6-fd9ec2b13352
https://www.instagram.com/p/CdW2maqJX6s/

Bron: Instagram Dailymail

Leave a Reply