Skip to main content

Het FC Kip restaurant van Jandino Asporaat is een enorme hype. Er kwamen zoveel mensen af op het restaurant dat ze het hebben verbouwd zodat er meer mensen kunnen eten bij het restaurant. Nu is er wel wat kritiek op het restaurant omdat de prijzen hoog blijken te zijn.

FC Kip restaurant heeft een enorme verbouwing gehad

Het restaurant is in een paar dagen verbouwd en alweer weer open voor het publiek. Jandino is trots: “We hebben met man & macht dagenlang doorgewerkt om de keuken twee keer groter te maken. Het is gelukt!” De Telegraaf ging langs bij het restaurant en kwam veel jongeren tegen die door de hype nieuwsgierig zijn naar het restaurant.

47 euro voor een bucket bij het FC Kip restaurant!?

Om 11:00 ’s ochtends stond er al een rij voor het restaurant. Fans hoopten Jandino ook te zien, maar die was er niet: “Ik hoop dat hij hier is”, zegt een fan. Vervolgens vraagt de verslaggever aan een klant wat hij heeft besteld en betaald: “Ja, goede vraag. 47 euro, denk ik”, antwoordt de klant. Hij vertelt dat hij niet goedkoop vindt: “Ik dacht ook al: dat is niet goedkoop. Ik kon beter naar een restaurant gaan”.

Het is volgens bezoekers wel waard om er te eten: “Het is wel aan de prijzige kant. Maar het is het wel waard”. Een andere klant vertelt dat hij behoorlijk wat geld kwijt is: “Een grote friet, een grote milkshake en een large Je Moeder-bucket. 29 euro”. En daar blijft het niet bij: “31 euro. Ja, dat is veel, maar we doen het wel delen door twee”.

Miljuschka vraagt zich af hoelang de hype blijft leven

In het programma RTL Boulevard vraagt Miljuschka Witzenhausen zich af hoe lang deze ‘hype’ blijft leven: “Je hebt een gigantische keuken en dat is niet mals, hè? Zo’n keuken kost zo twee of drie ton. Dat is echt wel dat je denkt: oeh, spannend, even een lening afsluiten”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, DenD, De Telegraaf