Feis moordverdachte Silfano M opgepakt in Kerkrade!

Feis moordverdachte Silfano M opgepakt

De verdachte Silfano M (25) is in Kerkrade (Limburg) opgepakt op verdenking van het doodschieten van rapper Feis op nieuwsjaarsdag 2019.

In Opsporing Verzocht werd M. gisteren op de Nationale Opsporingslijst gezet. OM loofde een beloning van 15.000 euro uit voor de arrestatie van M. Naar aanleiding van de uitzending kwamen vier tips binnen. Het is nog onduidelijk of daar ook de gouden tip bijzat.

Silfano M opgepakt

Dit meldt NU.nl via De Limburger: “De politie heeft gezegd dat het gaat om een 25-jarige verdachte die gearresteerd is in Kerkrade. Eerder deze week werd de 25-jarige Silfano M. op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Hij gold al langere tijd als verdachte in de zaak.”

Bronnen rond het onderzoek meldden eerder al aan de Limburger dat Silfano M. “jonge Rotterdammers ronselde om de liquidatie uit te voeren. Hij is destijds in het onderzoek aangehouden, maar moest wegens gebrek aan bewijs worden vrijgelaten. Daarna verdween hij van de radar totdat hij met oud en nieuw weer in het uitgaansleven opdook.”

Feis moord

Getuigen hebben verklaard dat de schutter in een restaurant boos was geworden omdat iemand hem klein zou hebben genoemd. Hierop zou de man een wapen hebben getrokken, waarop de restaurantmedewerkers hem en een grote groep andere mensen het pand uitzetten. Ook Feis en zijn broer werden de deur gewezen.