Skip to main content

Fernando Halman is een van de vaste radio-dj’s van FunX en vrij bekend in heel Nederland om zijn ochtendshow en NandoLeaks. Een dame deelde eerder vandaag een vrij lang en apart bericht over deze BN’er en juicepagina Reality_fbi ging verhaal halen. De dame gaf zojuist tekst en uitleg bij de post over haar situatie met Fernando.

Daniëlle Tulp en Fernando Halman

De dame in kwestie heet Daniëlle Tulp en ze heeft een hoop te zeggen over de radio-dj. Ze vertelt aan Reality_fbi: “Fernando en ik gingen meer dan een jaar met elkaar. We spraken elkaar bijna dagelijks. Na ongeveer drie maanden sprak hij een langdurige commitment uit. Echter na een jaar kwam ik achter de leugens. (Hij) had een hele gezinssituatie. Ze was goed verborgen op insta.”

Andere vrouwen scoren

Ze gaat verder: “lk kwam erachter dat hij dezelfde aanpak bij mij had. (Fernando Halman zei) “Ik bescherm je tegen de media.” Maar hij had hele andere motieven. Zijn vriendin mocht ook niets zeggen. Een soort verkapte zwijgplicht, zodat hij aan de lopende band andere vrouwen kon scoren. lk kom er natuurlijk weer achter. Nu ben ik de boosdoener en zijn grootste vijand.”

Machtsmisbruik Fernando Halman

Daniëlle beweert dat Fernando zijn bekendheid en macht misbruikt door de politie onder valse voorwendselen op haar af te sturen. “lk heb mijn verantwoordelijkheid genomen, de relatie afgebroken en zijn vriendin op de hoogte gesteld van de situatie. lk verwijderde hem daarna direct van mijn socials. Echter na een paar weken staat tot mijn verbazing de politie hier ineens op de stoep. Na mijn verhaal gehoord to hebben, zeiden ze ineens ‘miscommunicatie’. Ik had daar natuurlijk absoluut geen goed gevoel bij. Fernando Halman wist ook dat ik door de directie van de politie was gevraagd voor een project tegen discriminatie. Dus ik zag ook in dat dit een super nare streek was.”

Lees hieronder de rest van het verhaal:

Bekijk hier de video

Bron: Instagram