Feyenoord-trainer Jaap Stam weg! Stam Reageert! ‘Dick Advocaat opvolger’

Feyenoord-trainer Jaap Stam weg! Stam Reageert! ‘Dick Advocaat opvolger’

Feyenoord trainer Jaap Stam is opgestapt na slechts een paar maanden als coach van de club. Dit na de tegenvallende resultaten en de 4-0 nederlaag tegen Ajax.

De club meent: “De trainer had zeker onze steun nog en ook de spelersgroep wilde met hem verder. Maar als iemand zelf zegt: ik geloof er niet meer in en wil niet meer, dan respecteren we dat en houdt het op. Hoe jammer ook”

Stam zelf reageert met: “Ik heb er goed en lang over nagedacht. Mijn uiteindelijke conclusie is dat het beter voor de club, de spelers en mezelf is als ik een stap opzij doe”

“De club gaat uiteraard op zoek naar een oplossing en hoopt deze binnen afzienbare termijn te kunnen presenteren”

Dick Advocaat lijkt nu de eerste keuze te zijn om hem op te volgen. “Stam was natuurlijk al tweede keus. Dick Advocaat zou het gaan doen. Daar hadden ze een gesprek mee gevoerd, maar toen dat uitlekte stond iedereen op z’n achterste benen: wat moest die oude Dick nu in De Kuip gaan doen” “Advocaat besloot om het niet te doen. Achteraf is dat misschien wel een heel wijs besluit geweest. Zo kwamen ze bij Stam terecht.” aldus Feyenoord watcher Martijn Krabbedam.

Beelden reacties en alle info hieronder: