FIFA 21 krijgt eindelijk uitgebreide Manager Modus! (Video)

FIFA 21 heeft sinds kort een eerste trailer en er is meer onthuld over de carrière modus. Dat wordt eindelijk de uitgebreidere soort manager modus waar veel fans lang op hebben gewacht.

Simulatie

Ze noemen een van de nieuwe functies de ‘Interactive Match Sim’. Je kan de simulatie van de wedstrijd laten spelen, maar ook ingrijpen op belangrijke momenten. Via een speciaal scherm kun je tijdens de wedstrijd allerlei data in de gaten houden en ingrijpen waar nodig. Je kan o.a. een penalty zelf nemen of zelf wissels toepassen.

Ook kan je spelers compleet vernieuwd ontwikkelen en bijvoorbeeld van een rechtsbuiten een rechtsback maken met training, als er geen geschikte spelers meer zijn in het team door blessures.

Scherpte

Een ander nieuw onderdeel is ‘Match Sharpness’, wedstrijdscherpte. Een speler die dat heeft is extra scherp. Een spits maakt moeilijke kansen eerder af of een verdediger grijpt net iets eerder in. Deze scherpte kan je ook zelf trainen.

Als trainer kan je nu ook zelf bepalen wanneer je selectie moet trainen en wanneer ze vrij zijn. Dit ten koste van fitheid en motivatie.

Transfers

Ook de transfermarkt is veranderd. Deals zijn veel realistischer geworden: Je kan eerst huren, met optie tot koop. Met de optie ‘Authentic Transfers’ kunnen transfers die real life gebeuren ook toegepast gaan worden.

Bekijk hieronder alle veranderingen in Carriere en de trailer:

Bron: Sportnieuws, Gamer, Youtube