Boze vrouw gaat volledig door het lint tijdens daklozen-demonstratie Amsterdam! (Beelden)

Films & Seriesdec 17 2020, 11:12
Gisteren demonstreerden een grote groep daklozen in Amsterdam. Niet alleen hopen ze zo aandacht te vragen voor het daklozen-probleem, ze willen ook dat er meer geld komt. Natuurlijk kon een verslaggever van NieuwNieuws het niet laten om even langs te gaan en dat liep - zoals wel vaker - weer behoorlijk uit de hand.
De demonstranten hebben een duidelijke boodschap: er moet meer hulp komen voor daklozen. 'Er staan duizenden hotelkamers leeg, daar horen daklozen nú te slapen' , zegt een actievoerder. Maar niet elke demonstrant is zelf dakloos, zo ontdekt verslaggever Reinout.

Gewoon twee huizen

Als hij een demonstrant interviewt, vertelt de jongen dat hij niet één maar twéé huizen heeft. 'Ik heb gewoon twee huizen' , antwoordt hij als Reinout vraagt of hij dakloos is. 'Zo, andere mensen hebben geen huis en jij hebt er twéé. Lekker hoor' , reageert Reinout nogal verbaasd. Waarop de jongen bevestigend knikt.

Dennis Schouten

Even later komt Reinout reporter Dennis Schouten tegen, die zijn laatste dag bij Powned heeft en erop los flirt met een oudere vrouw. 'Wij zijn een keer op date geweest ', vertelt Dennis, als de vrouw langskomt op de fiets. ' U bent niet zwanger toch?' , vraagt hij aan de vrouw, die direct reageert met: ' Niet van u, ik zou niet willen!'
Ook Reinout krijgt vrouwelijk aandacht, maar dan niet in positieve zin. Als hij een vrouw wilt interviewen, wordt ze woest.

Bekijk hoe dit afloopt in onderstaande video:

Lees ook: