Bridget Maasland poseert volledig in haar nakie op hilarische foto!

Films & Seriesdec 21 2020, 13:43
Bridget Maasland mag dan 46 jaar zijn; ze schaamt zich absoluut niet voor haar lichaam. Eerder plaatste de blondine al een pikante foto uit de oude doos en nu trekt ze - letterlijk - weer alles uit de kast. Maar dan wel met een dikke knipoog!
'My sister from another mister' , schrijft Bridget bij de onthullende foto. Ze staat in een minuscuul onderbroekje naar de spiegel gedraaid met een hand voor haar voorgevel. 'SPRAYTAN', staat er met grote letters onder. En de oplettende kijker snapt direct waarom...

Geheel in haar nakie

Bridget's 'onderbroek' is namelijk geen lapje stof, maar een afdruk van de spraytan! Oftewel: de blondine staat geheel in haar nakie op de foto. Je moet het maar durven.

Uitval naar André

Eerder plaatste Bridget ook al een behoorlijk pikante foto van zichzelf. Op de foto ligt ze, zonder kleding, languit op de bank. Het is duidelijk dat ze hier een stuk jonger is en flink 'in shape'. Aangezien ze de foto plaatste toen André Hazes aankondigde te willen trouwen met Monique, dachten veel mensen dat het kiekjes bedoeld was als uitval naar de tortelduifjes.

Bekijk de pikante foto's van Bridget hieronder:

Bron: Instagram

Lees ook: