'Engerd' in Temptation Island helemaal kapot gemaakt door kijkers!

Films & Seriesdec 05 2020, 10:06
Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is inmiddels van start gegaan. Er zijn pas drie afleveringen geweest, maar dat is genoeg voor kijkers om te bepalen wie de favorieten zijn en wie de 'engerds' uit dit seizoen zijn. Deelnemer Sonny, die een relatie met Jaydi heeft/had, is inmiddels al tot 'engerd' bestempeld.

Het type man waarbij je uit de buurt moet blijven

Drie dagen in het nieuwe seizoen van Temptation Island, weet Sonny al irritaties op te wekken bij de kijkers van het populaire programma. Zonder dat hier een directe aanleiding voor is geweest, heeft Sonny zijn relatie zo vroeg in het seizoen al verpest. Dit deed hij door te flirten met alle verleidsters van Temptation en door een paar opmerkelijke uitspraken te doen. Zo gaf hij aan blij te zijn dat hij Jaydi 'volwassen heeft gemaakt'.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Deze opmerkingen schoten in het verkeerde keelgat van kijkers van Temptation Island, die gelijk uithaalden naar Sonny op Twitter. Zo geeft één van de kijkers dat Sonny het 'type man is waar je als vrouw uit de buurt van moet blijven'. Daarnaast wordt de Temptation kandidaat uitgemaakt voor 'engerd'. Een andere kijker vindt Sonny het perfecte voorbeeld van een narcist. Bekijk enkele tweets hieronder.
Het ziet er dus naar uit dat Sonny zijn kansen bij het publiek nu al verspeeld heeft. We zijn dan ook erg benieuwd hoe hij zich de rest van dit seizoen zal gedragen en of de meningen van de kijkers nog bij zullen draaien. Hoe het er nu naar uitziet, lijkt het er niet op! Het is nog maar de vraag of Sonny en Jaydi het seizoen wel zullen halen.

Bekijk onderstaande video om erachter te komen waarom ze Temptation Island misschien moeten verlaten!

Bron en beeld: Love Reality