Uitgelekt na*ktfilmpje van Maxime Meiland gaat rond op WhatsApp! Zij reageert! (Beelden)

Films & Seriesdec 27 2020, 12:02
Nog net op de valreep van 2020: er zijn weer beelden uitgelekt van een BN'er! Skoften laat weten een wel heel pikant webcamfilmpje in handen te hebben van niemand minder dan Maxime Meiland. In een interview vertelt de blondine er zelf meer over.
Maxime Meiland lijkt misschien braaf, maar als je de Meilandjes een beetje volgt, dan weet je dat ze rond 2016 een eigen erotische webcam-site wilde beginnen. Via Facebook zocht de blondine destijds vrouwen die online uit de kleren wilde gaan voor 'Divine Live Models'.

Pikante webcamfilmpjes

Ook al kwam het bedrijf niet van de grond, Maxime lijkt toch niet onbekend te zijn met pikante webcamfilmpjes. Zo vertelde ze eerder dit jaar in een interview met Robert Rodenburg dat ze op 14-jarige leeftijd een na*ktfilmpje naar iemand had gestuurd. 'Op een gegeven moment heb ik een naaktfilmpje naar iemand gestuurd en die is toen ook uitgelekt. Ben heel erg gepest daardoor op school' , aldus Maxime.

Filmpje weer uitgelekt

En nu lijkt erop dat er wéér een filmpje is uitgelekt. Volgens Skoften heeft de video namelijk hun WhatsApp-inbox bereikt. Of Maxime ook écht in het filmpje 'speelt' kunnen we niet met zekerheid zeggen, maar volgens Skoften lijkt het er sterk op...

Bekijk Maxime's reactie op het filmpje hieronder:

Bron: YouTube, Skoften, Instagram

Lees ook: