Skip to main content

Een opvallend moment in een nieuwe aflevering van First Dates. Twee biseksuele dames hebben namelijk een date, maar tijdens de date is één van de dames geïnteresseerd in de ober. De dame in kwestie zegt dat ze hem ook wel zou doen. De video gaat viraal en er wordt volop op gereageerd.

Biseksuele date in First Dates loopt anders dan verwacht

Tijdens de date vraagt de dame in kwestie aan de ober: “Mag ik ook wijn?”. Waarop de ober zegt: “Wat voor wijn zou je willen?” Daar hoeft ze niet lang over na te denken: “Pinot Grigio!”. Totdat haar date een beetje grinnikt en ongemakkelijk om haar heen kijkt en de dame in kwestie vervolgens vertelt: “Hem zou ik ook wel doen. Ja.” Ze zou hem zelfs willen meenemen naar huis vertelt ze. Waarop haar date een beetje ongemakkelijk lacht en zegt: “Leuk souvenirtje.”

Veel kritiek op uitspraak in First Dates aflevering

Er is veel kritiek op de uitspraken van de dame. Er wordt volop gereageerd op het fragment: “Brrrrr eng mens, vreselijk wat ze aan had ook” “Dit moet andersom is gebeuren” “Als een man dit zegt, wordt ie bijna opgepakt” en iemand anders vindt het ongepast: “Zeer ongepaste dingen gesproken”. Anderen zijn nog kritischer: “Diep triest dat dit genormaliseerd wordt” “Asociaal mokkel” “Nou sorry, dit vond ik niet netjes gekleed had wel iets beters gekund”.

De ober heeft alle ophef meegekregen en reageert op het fragment: “Als nederig obertje word ik altijd maar weer geobjectiveerd..”.

Vegetariër in First Dates

Onlangs ging een andere date viraal in First Dates. Een vegetariër wilde een vegetarisch gerecht bestellen, maar zag een hoop onbekende gerechten namen op de menukaart. Hij bestelde vervolgens hetzelfde gerecht wat zijn date bestelde, die op zijn beurt ook niet wist wat hij van zijn onbekende gerecht kon verwachten en de verrassing voor lief nam. En dat ging dus helemaal mis, het gerecht bleek niet vegetarisch. Ze kozen voor het gerecht met de naam ‘Le Dua’, een gerecht met dus ook ham bereid. De vegetarische date vond het na de eerste hap lekker, maar even later vroeg hij zich wel af wat er eigenlijk in zit. Want hij proeft toch echt wel vlees. Gelukkig voor hem kan hij er om lachen en is het bij die ene hap per ongeluk vlees eten gebleven.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, BNNVARA