Skip to main content

Na Ali die zijn date niet wilde betalen opnieuw een moment in First Dates dat voor veel discussie zorgt bij kijkers. Twee dames zitten aan tafel voor een leuke date, en door omstandigheden werken ze allebei niet. Hun reacties op elkaar gaan viraal.

First Dates

Het gaat om een TV fragment uit een First Dates aflevering vorige maand. De video gaat viraal met een grap over Gen Z oftewel Generatie Z, de jongeren generatie die van ouderen vaak horen dat ze lui zijn, mede omdat ze met het internet en sociale media zijn opgegroeid.

Chronisch ziek!” “Oh Chill!”

Een van de twee dames zegt dat ze chronisch ziek is en daardoor geen vaste baan kan vinden waarop de andere dame zeer opvallend blij reageert met “oh nice!” De andere dame vertelt dat zij arbeidsongeschikt is waarop de chronisch zieke blij reageert met “Oh Chill”.

Dat zorgt voor een explosie aan commentaar onder het fragmentje met reacties als: “Stellen ze allemaal zelf een diagnose? En sinds wanneer is het chill om chronisch ziek te zijn?”…. “Wie betaald dan het eten?😂”….. “Er is niks chills aan chronisch ziek zijn. Ik mis het ook echt om te werken. Gestudeerd, maar werk al sinds 2012 niet meer. Dat lijkt chill. maar de muren komen op je af, weinig sociaal contact, geen afwisseling. Iedere dag is dezelfde muren, dezelfde pijn, dezelfde onzekerheid hoe je de dag nu weer doorkomt.”

Bekijk hier de video en eerdere First Dates viral:

Via IG, NPO 3