Skip to main content

Suge Knight zou zomaar eens volgende week vrijgelaten kunnen worden, want zijn goede vriend, top bokser Floyd Mayweather zou bereid zijn de onlangs verlaagde borgsom van 10 miljoen dollar te betalen. Dat meldt de advocaat van Suge tegen de LA Times en New York Daily News, en claimt dat hij benaderd is door de advocaat van Mayweather om de deal te sluiten.

De deal zou echter alleen doorgaan als Mayweather zaterdag wint van Manny Pacquiao. De boksers mogen een som van ongeveer 300 miljoen dollar verdelen na het gevecht.

Suge Knight was al aan het hopen dat Mayweather zou winnen , maar nu zegt hij te bidden dat het gebeurt. Knight moest vandaag verschijnen voor de rechter en verklaarde zichzelf wederom onschuldig voor de moord op Terry Carter. Zijn borgsom werd echter niet opnieuw verlaagd.

UPDATE: Inmiddels hebben mensen van Team Mayweather aan TMZ vertelt dat er geen deal is gesloten en geen geld voor Suge komt, mocht Mayweather winnen of verliezen. Het verhaal van Suge’s advocaat zou niet kloppen en Floyd en Suge zouden elkaar al jaren niet meer hebben gezien. Slecht nieuws voor Suge dus.

We zullen dit artikel updaten mocht er meer nieuws vrijkomen.

Leave a Reply