Floyd Mayweather hint naar gevecht met Youtuber: ‘Ik sla je kapot!’

Floyd Mayweather staat bekend om zijn bokstalent en zijn grote mond. We hebben allemaal zijn hilarische beefs met 50 Cent kunnen aanschouwen en nu heeft de bokser het op een bekende Youtuber gemunt, namelijk Logan Paul. De 25-jarige Youtuber heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het zijn droom is om tegen Mayweather te vechten. Het ziet er naar uit dat die droom werkelijkheid kan gaan worden.

”Ik sla je kapot”

Floyd Mayweather heeft maanden geleden al het aanbod gekregen om met Logan de ring in te gaan, maar nu lijkt het wel heel dichtbij te kopen. Afgelopen weekend bracht Logan Paul namelijk zijn ongefilterde mening over Mayweather aan het licht: ‘Als ik Floyd raak met een stoot, een stoot maar, breek ik ‘m in tweeën. In een straatgevecht sla ik hem sowieso in elkaar, geen twijfel mogelijk’. Grote woorden voor iemand die geen kickboxkampioen is en dat is ook wat Floyd dacht.

”Die Youtube meisjes kunnen maar beter met Barbies gaan spelen, want ik ben niet degene waar je kinderspelletjes mee doet”, tweette Floyd Mayweather. Hij voegde hieraan toe dat hij Paul kapot zou slaan, net zoals hij bij Conor McGregor had gedaan.

Dit schrikt Paul Logan echter totaal niet af. Bronnen vermelden namelijk dat de Youtubester al aan het trainen is voor zijn gevecht met Mayweather.

Benieuwd naar de roekeloze boodschap die Logan Paul voor Floyd Mayweather had? Check dan dit filmpje!

Bron en beeld: TMZ