Gaat Nederland België verslaan in de Nations League? Doe gratis mee en win €10.000!

Copyright-ProShots-1428489-scaled

De Nations League staat weer op het punt van beginnen en Oranje heeft gelijk een hele pittige tegenstander. Het team van Louis van Gaal moet het opnemen tegen België in de derby van de lage landen.

Nederland – België

De wedstrijd zal op vrijdag 3 juni om 20.45 gespeeld worden. De Rode Duivels staan nummer 2 op de FIFA wereld ranglijst en zijn dus één van de beste teams ter wereld, met een selectie vol supersterren als De Bruyne, Hazard, Lukaku en Courtois. Nederland lijkt dus niet de favoriet voor deze editie van de derby.

De Kraker

Dit en veel meer wordt besproken in de nieuwe aflevering van De Kraker. Tim Hartog, Wilko Terwijn en Rob Scheepers zijn voor deze aflevering naar een plaats aan de grens met België afgereisd, Baarle Nassau. Ze gingen daar de straat op om mensen hun mening te vragen, maar geven ook zelf een uitgebreide voorbeschouwing op de wedstrijd.

Win 10.000 Euro!

Denk je dat je zélf veel af weet van dé derby van de lage landen tussen Nederland en België? Doe dan gratis mee aan De Kraker! Beantwoord de 6 vragen over de wedstrijd goed en maak kans op dé kraker van een hoofdprijs: 10.000 Euro!

Bekijk hieronder De Kraker en doe HIER mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Beeld: De Kraker Pro Shots