Skip to main content

Gaby Blaasser zorgt voor veel verbazing vanwege de outfit die ze draagt als ze naar buiten gaat. Mensen vinden dat ze overdrijft met deze kledingkeuze terwijl het buiten nog winter is. Ze heeft de desbetreffende video op haar online kanalen gedeeld.

Gaby zorgt voor verbazing

Gaby plaatst bij het filmpje op haar Instagram: “Ik hou van mijn stad”. Op de video is te zien dat ze over straat loopt. In de reacties hebben volgers het vooral over de opvallende kledingkeuze van Gaby. Ze heeft namelijk een blote buik terwijl het natuurlijk erg koud buiten is.

Veel reacties op opmerkelijke kledingkeuze

Een verbaasde volger schrijft: “Lekker met 3 graden buiten lopen met zo’n blote buik alsof het zomer is”. En een ander schrijft: “Doe de jas dicht joh… Straks vat je kou.” Sommige volgers denken dat het de bedoeling van Gaby was haar buik te showen: I love my city of I love mijn buik: om die stiekem te showen.”

Gaby Blaaser bevestigt breuk relatie

Recent gingen er al geruchten rond dat het over en uit is tussen Gaby en haar vriend Robin, maar nu is het officieel. Gaby is niet meer samen met de vader van haar dochtertje Isabella. Ze reageerde met een statement. Het volledige verhaal van Gaby: “Vandaag deel ik met jullie dat ik vijf maanden geleden de oneindige liefde van het moederschap heb mogen ervaren, en het vervult me met trots. Het is een buitengewoon gevoel dat alleen maar sterker wordt. De vader van mijn dochter en ik hebben echter besloten om aparte wegen in te slaan. We vragen om respect voor onze privacy tijdens deze persoonlijke overgang.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram Gaby, DenD