Skip to main content

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om geld te verdienen online. De meest lucratieve is een OnlyFans-account maken. Deze Gamer chick is daar een voorbeeld van. Ze gaat nu echter viraal omdat ze een pikant ongelukje tijdens haar live stream.

Corinna Kopf

Corinna Kopf heeft heel wat succes en populariteit geboekt op Youtube en Instagram met haar 6,3 miljoen volgers. Ze besloot daarom haar succes ook te zoeken met een OnlyFans-account. Met een abonnement van 25 dollar per maand verdiende ze in de eerste 48 uren op OnlyFans maar liefst 1 miljoen dollar.

“In de eerste twee dagen heb ik iets meer dan 1 miljoen binnengerijfd. Om dat te vieren ben ik naar het casino gegaan en ik heb daar dan nog eens 30.000 dollar gewonnen.”

Pikant ongelukje

Het trukje ligt in het lokken van mensen naar je account die zo nieuwsgierig zijn dat ze ook daadwerkelijk ervoor zouden betalen. Ze deed een livestream op Twitch en die video ging natuurlijk ook viraal.

Live Stream

De reden was omdat ze tijdens de livestream haar bloesje ‘per ongeluk’ open had. Gedurende de hele video zat haar bloesje dus open en ze merkte het pas later op. Dit zorgde ervoor dat haar video viraal gaat en ze weer tienduizenden dollars binnendrijft.

Bekijk hieronder de video van haar:

https://youtu.be/FzPi6fYpIwg

Bron: Instagram, clint

Leave a Reply