Skip to main content

Een gast heeft mannen weer een slechtere naam bezorgd door zijn vriendin een lijst met regels mee te mee te geven tijdens festival, waarna hij vervolgens zelf vreemd ging. Nadat zijn vriendin er achter kwam deelde ze het lijstje op Twitter.

De Engelse Zoe Scholefield was op een dancefestival en stuurede haar vriend een berichtje met welke dj’s ze voor hem moest filmen. In plaats van een normaal antwoord te geven kwam hij met de opsomming van regels waaraan ze zich moest houden:

1. Niet ‘sletterig’ dansen zoals in Reflex (een danscafé in de Noord-Engelse stad Wakefield, de woonplaats van Zoe.)
2. Zorg dat je niet te dronken wordt.
3. Als een jongen je benadert, zeg dan meteen dat je een vriend hebt.
4. Hou je drankjes in de gaten, kijk steeds of niemand stiekem er iets in doet.
5. Blijf altijd bij …  (alleen op pad gaan mag dus niet)
6. Enkele jullie vier (vriendinnen) op de hotelkamer. (Een bevriende jongen) mag op de kamer, maar kan niet blijven slapen.
7. Een andere hotelkamer betreden is verboden.
8. Hou me van elk detail op de hoogte, wees voorbereid om vanalles uit te leggen.
9. Je dient me foto’s te sturen van de kleding die je gaat dragen, zowel van de voor- als achterkant. Je mag ze pas aantrekken als ik goedkeuring verleen.
10. Blijf me de hele nacht sms’en, zelfs als ik slaap. Ik kan de berichten dan zien wanneer ik opsta.
11.  Als je een moment vrij hebt, bel me dan.
12. Voor je in bed kruipt, dien je me een video door te sturen van je hotelkamer. Ik wil zo zien of je alleen bent en je wel echt gaat slapen.

De vriend in kwestie ging later echter zelf vreemd en om hem terug te betalen zette Zoe zijn lijst op Twitter, met de tekst: ‘Funny how my ex sent me stuff like this then has the audacity to cheat on me’. Op Twitter wordt haar bezitterige ex dan ook flink uitgelachen.

lijst met regels

 

Leave a Reply