GEEF JE HUIS EEN LUXE MAKE OVER

Dure villa’s van celebrities en miljonairs zijn om jaloers op te worden. Helaas beschikken we niet allemaal over zo’n grote portemonnee. Maar niet getreurd, want jij kan met een paar simpele aanpassingen je eigen huis ook omtoveren tot een luxueuze woning. Zo geef jij je huis een luxe make over!

Woonkamer

We beginnen met de woonkamer: de belangrijkste kamer in het huis. Je woonkamer bepaalt echt de sfeer voor de rest van je huis. Als je deze wilt omtoveren tot een luxere leefruimte, dan is de eerste stap om onnodige dingen in huis weg te doen. Hoe minder er in je woonkamer staat hoe beter. Zet je tafels niet vol met accessoires maar houd het simpel. Zorg daarbij voor een rustig en strak kleurenpalet dat je in de gehele woonkamer laat terugkomen. Daarnaast is de raamdecoratie in de woonkamer erg bepalend voor de mate van luxe. Wil je een luxe sfeer en een goede balans tussen privacy en lichtinval? Kies dan voor een inbetween van Veneta.com in een chique kleur. Als je liever meer privacy hebt, zijn verduisterende overgordijnen in een zware stof een betere keuze. Hang er voille onder voor een nog luxer effect. Ben je er nog niet helemaal uit welke kant jij op wil met je woonkamer? Er zijn genoeg woonkamer ideeën te vinden waar jij veel inspiratie kan opdoen!

Badkamer

Als tweede de badkamer. Mijn tip is dat vooral het schoonhouden van de badkamer de luxe bewaart. Er is namelijk niets minder luxe dan een vieze wc of douche. Heb je budget om te verbouwen in de badkamer? Een badkamerrenovatie kan je klein of groot aanpakken. Kies je ervoor om alleen nieuwe zwarte PVC-jaloezieën op te hangen in de badkamer om die luxe uitstraling terug te krijgen of wil je je hele badkamer renoveren? Als je kiest voor die laatste optie, bekijk dan eens goed voorbeelden van luxueuze badkamers en kijk wat je mogelijkheden zijn! Als je het toch kleinschalig wilt houden, kies dan naast andere raamdecoratie voor andere kleuren handdoeken en meer opbergruimte voor je rommel.

Slaapkamer

De slaapkamer is where the magic happens. Deze kamer mag dus ook wel een luxe en verfijnde uitstraling hebben. Een groot kingsize bed past dan ook goed bij dat plaatje. Hang een groot schilderij op en kies ook hier voor minimalistische inrichting. Zorg voor een simpele raamdecoratie zoals zwarte shutters of jaloezieën. Deze geven een luxe uitstraling aan je slaapkamer. Liever stoffen raamdecoratie? Lees ook eens de Veneta reviews om erachter te komen welke raamdecoratie anderen kozen. Welk kleurenpalet je kiest voor in de slaapkamer maakt niet uit, zolang je het maar minimalistisch houdt. Simplicity is key!