Geert Wilders wil harde maatregelen na rellen Rotterdam ‘Zet Leger In’

Eerder schreef Geert Wilders op Twitter al dat het geweld van de afgelopen dagen moet stoppen. Nu reageert de politicus opnieuw op de rellen van gisteravond en uit hij zijn – keiharde – mening.

‘Rotterdam. Zet het leger in en veeg onze straten schoon’, laat Wilders weten op Twitter. En ook op Facebook maakt hij een statement. ‘ZET ONS LEGER IN!’. Daarnaast heeft de politicus een duidelijke mening over welke relschoppers de meeste ellende veroorzaken. ‘Het – vaak allochtoon – tuig maakt ons land kapot. Ze hebben niets met Nederland. Ze delen onze waarden niet. Stop dit en grijp in @MinPres Rutte voordat dit geweld een halve burgeroorlog wordt. Stop het nu. Zet ons leger in. Nu.’

“Geert for president”

Het bericht veroorzaakt veel opschudding. Sommige mensen zijn het met Wilders eens, zo blijkt uit de comments. ‘Eindelijk iemand die het snapt! Gelijk heeft tiez oprotten met die debielen’, schrijft iemand. Een ander laat weten: ‘Geert for president!’.

Boze reacties

Toch krijgt hij ook veel boze reacties. ‘Hij moet niks zeggen hij staat binnen te huilen hij kan niet eens allen lopen’, schrijft iemand. En nog iemand noemt Wilders een ‘vieze racist’.

Bekijk het bericht van Wilders hieronder:

Bron: Twitter