Skip to main content

Het tijdschrift Privé begaat een enorme blunder. Er staat namelijk een grote foto van Amalia op de cover, maar het blijkt toch helemaal geen Amalia te zijn. “Dit is prinses Amalia helemaal niet!”, meldt de RVD.

Blunder

Het exclusieve verhaal uit de nieuwste Privé ligt vanaf vandaag in de schappen. ‘HEEFT AMALIA HAAR PRINS GEVONDEN?’ staat erbij. Met foto’s van haar en haar vermeende nieuwe vriend met daarbij teksten als: ‘EXCLUSIEF UIT LECH’ en ‘SAMEN IN DE SNEEUW’.

De foto welke afkomstig is van het Duitse BILD zou volgens Privé ook eens historisch zijn. “Zijn dit de foto’s die achteraf zo belangrijk blijken te zijn als van prinses Beatrix en Claus in de bossen bij Drakesteyn, of die eerste van koning Willem-Alexander en Máxima… in New York?

Volgens Privé is de foto gemaakt “Op 1444 meter hoogte in Lech werden Amalia en Isebrand, net als in New York, ook samen door het Duitse Bild op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar was het in New York nog de vraag of Isebrand de eerste liefde van Amalia was, nu lijkt dat wel zeker.”

Amalia helemaal niet

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) vertelt dat het helemaal niet om Amalia zou gaan. “Voor wat betreft de foto op de cover van een weekblad kan ik u mededelen dat dit niet Prinses Amalia is, maar iemand anders”, laat een woordvoerder weten aan het concurrerende weekblad Party.

Op de vraag wanneer er iets bekend wordt gemaakt over de vermeende vriend van Amalia werd verteld om de officiele bronnen te volgen. “Zoals bekend worden officiële bekendmakingen via de gebruikelijke kanalen (persberichten, koninklijkhuis.nl) gedaan.”

Yvonne reageert

“Een royaltyspion heeft contact gehad met de RVD en dit is Amaal dus ABSOLUUT niet, Evert 😂😂😂. Ze was wel in Lech, maar dit is d’r gewoon niet. Scheelt wel weer een rechtszaak. 🤣”, aldus Yvonne. De dame op de cover lijkt niet eens op Amalia, vindt Yvonne. “Amaal met een Parajumpers-jas 😂 Pisss, wat een afgang, Evert.”

Hieronder de beelden en meer over Amalia:

https://twitter.com/BILD_Promis/status/1501887822793515011?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501887822793515011%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Faxed.nl%2Famalia-verloofd-duitse-media-delen-intieme-nieuwe-foto%2F

Bron: talpa, ditjesendatjes, Instagram

Leave a Reply