Skip to main content

Gender Reveal partys zijn erg populair de laatste jaren. Je kan je familie en vrienden namelijk in één keer laten weten of je een jongetje of meisje krijgt. Er gaat nu een gender reveal viraal omdat de reactie van de man volgens vele opmerkelijk is.

Man door het lint tijdens gender reveal party

Op de video is te zien dat het geslacht van de baby wordt bekend gemaakt middels het lek prikken van een ballon. De man gaat helemaal door het dolle als hij ziet dat er allemaal blauw uit de ballon komt. Ze krijgen dus een jongetje, maar de man lijkt zichzelf niet in de hand te hebben. Uit enthousiasme gooit hij met een beker en het is niet duidelijk of hij boos of blij is.

Zijn vriendin reageert heel nuchter en is in ieder geval niet zo enthousiast als haar vriend. Aan het einde van de video geeft de man een knuffel aan zijn vriendin, maar die lijkt te zijn geschrokken van zijn reactie.

Veel reacties op gender reveal video

De video is inmiddels al 8,5 miljoen keer bekeken. Er wordt volop gereageerd onder de video: “Je zag haar echt even nadenken over haar beslissing” “Wow als hij nu blij is hoe is hij dan als die boos is 😏 en iemand anders schrijf: “Meisje…. Rennen!” “Wauw, is hij blij of boos?🙏” “Haar gezicht zegt alles! en iemand anders schrijft: “Zou hij in paniek raken als het een meisje was geweest 🙈🤨.”

Bekijk hier de beelden

@genderreveal.es #babyshower #genderreveal ♬ original sound – genderreveal.es

Bron: TikTok