Gepest meisje beschuldigt Defano Holwijn en Bokoesam van pesterijen [UPDATE: Ze Reageren]

Defano Holwijn en Bokoesam liggen zwaar onder vuur nadat een gepest meisje, Lynn, haar verhaal online heeft gedeeld. Defano en Bokoesam zouden het meisje jarenlang hebben gepest, bedreigd en doodgewenst. Lynn, die meent hier nog steeds pijn van te ondervinden, doet in een uitgebreide en emotionele video op YouTube haar verhaal. Via een nieuw Instagramaccount deelt ze oude tweets van de schokkende verwensingen. Bokoesam heeft inmiddels gereageerd op het verhaal.

UPDATE: En ook Defano heeft inmiddels gereageerd.

“Jarenlang gepest, bedreigd en doodgewenst”

Het verhaal draait om Lynn, een studente van de Universiteit van Amsterdam. In een emotionele video vertelt zij in tranen hoe ze jarenlang gepest, bedreigd en doodgewenst zou zijn. Volgens haar o.a. dus ook door Defano en Bokoesam. “Ik ben jarenlang enorm getreiterd op Twitter. Dat zit mij nog steeds heel erg in de weg en ik heb daar nog altijd geen rust in gevonden. Het is voor mij een eerste stap dat ik mijn mond opentrek en mijn kant vertel. Zo kan niemand dat verdraaien.”

Eerst vrienden

Lynn vertelt hoe ze eerst in een pleeggezin ging, op haar 16e op haar zelf ging wonen maar dat het heel slecht ging met haar. Ze had een eetstoornis en was depressief. Wat niet meehielp, waren de pesterijen. Lynn had een vriendengroep waar ook Defano in zat en zo leerde zij hem kennen. “Van alle jongens in die groep, legde ik als eerst contact met Defano. Hij was altijd druk en vriendelijk en we kwamen goed overeen met elkaar.” Bokoesam leerde ze kennen via school, aangezien ze samen in de klas zaten.

Begin pesterijen

Toch ging het van kwaad tot erger, want Lynn kwam in de clinch te liggen met de twee. Vanaf dat moment begonnen de pesterijen en kreeg Lynn de meest vreselijke tweets naar haar hoofd geslingerd, waarin Defano en Bokoesam haar zelfmoord toewenste en haar vermeende zelfmoordpogingen belachelijk maken. “Weet je wat faya is? Zelfmoord willen plegen, maar het mislukt! Haha”, “Ken zo’n chick Lynn, ze snijdt in d’r armen… Gek he?”, “Zo’n chick probeerde een paar keer zelfmoord te plegen, niet gelukt, nu is ze een gestoord kind”, klinkt het in de tweets van Defano.

Bokoesam biedt excuses aan

Bokoesam heeft gereageerd op de beschuldigingen. Op zijn Instagram-story reageert hij daarom op het verhaal en biedt hij zijn excuses aan. “Mensen, ik bied mijn excuses aan voor tweets die ik heb geplaatst in het verleden of in mijn naam zijn geplaatst. Ik sta niet achter deze uitspraken en dat is ook totaal niet wie ik ben. Ik heb mijn persoonlijke excuses aangeboden aan Lynn voor de tweets, alleen reageert ze daar niet op.” Verder vertelt hij dat er ook leugens over hem worden verspreid:

UPDATE: Defano Reageert

Ook Defano heeft inmiddels gereageerd op de beschuldigingen. Hij heeft zijn kant van het verhaal gedaan in een Insta Live Stream. Hij zegt zijn verantwoordelijkheid genomen te hebben en meldt o.a. dat hij bereid is om te praten over een oplossing.

Bekijk hieronder de tweets die Lynn heeft gedeeld en de hele video van Lynn: