Skip to main content

Naast Katja Schuurman is o.a. ook Geraldine Kemper uit de kleren gegaan voor een fotoboek met een goed doel. Ook zij heeft enkele beelden gedeeld waarmee ze de grens op zoekt van wat toelaatbaar is op sociale media.

Geraldine Kemper

Naast Katja en Geraldine zijn ook Holly-Mae Brood, Kim Feenstra en Lauren Verster volledig uit de kleren gegaan voor het goede doel. De foto’s van al deze BN schoonheden staan in het boek van fotograaf Jasper Suyk, met in totaal 28 (on)bekende vrouwen.

Volledig in ‘r naakie

Het gaat om een ode aan vrouwelijkheid en een verkenning aan kwetsbaarheid te brengen. Geraldine: „Het zijn vrouwen die hem inspireerden of die hij bijvoorbeeld al vaker voor de camera heeft gehad. Ik vind het een eer om hier tussen te staan. De sfeer was goed en op momenten dat naakt zijn niet nodig is, trek ik mijn badjas aan.”

Goed doel

Geraldine: „Ik was meteen enthousiast om dit te doen. Dat goede doel zorgt ervoor dat je meteen denkt: wat vet! En het mooie is dat iedereen die heeft meegewerkt dit gratis heeft gedaan. Van de make-upartiesten tot de locatie en degene die het design heeft gemaakt van het boek.”

„Ik wilde graag dat het puur en naturel zou worden. Niet te veel poespas. Ik heb ook nauwelijks make-up op. De foto’s zijn heel sereen en laten echt zien wie ik ben. Vooral op de eerste close-up foto ben ik heel trots. Die foto straalt echt de woorden puur, sereen en naturel uit.”

Hieronder de beelden! SWIPE voor Geraldine, Katja in hun naakie:

Bron: IG, Telegraaf, BEELD: JASPER SUYK