Skip to main content

Gerard Joling heeft laten zien hoe hij onlangs staande is gehouden door de politie in Den Haag. De zanger en zijn vriend hebben een boete gekregen en Gerard is er niet blij mee.

Gerard Joling staande gehouden

Een agent stopt de auto en vraagt “Enig idee waarom wij u aan de kant zetten?” aan de vriend van Gerard genaamd Mark. Mark zegt “Geen flauw idee.” De mannen bleken naar links gegaan te zijn waar je alleen maar rechtdoor mag.

Wordt boos “Niks beters te doen?”

Gerard is niet blij met de boete en haalt achteraf uit naar de agenten. “Hebben ze nou godverdomme niks anders te doen? Wel twee knappe gasten maar daar hebben we niks aan”, aldus Gerard. Daarna scheldt hij de agenten uit maar piept eruit wat hij precies heeft gezegd.

Gerard kreeg onlangs heftig nieuws te horen dat zijn goede vriend Bert was overleden. Gerard reageerde bij Shownieuws: “Ik was in shock. Het zit de hele week al in je hoofd. Als iemand waarmee je zoveel samen doet er ineens niet meer is, is dat alsof je een dreun krijgt waar je niet meer van bij komt. De kleine dingen ga je heel erg waarderen.”

Bekijk hier het moment en de hele vlog

Via YT Shownieuws