Gerucht: Dre Hazes en Sarah relatie nu al op instorten?

Als we de geruchten mogen geloven wel. Het verhaal gaat namelijk dat Dre Hazes en zijn liefje Sarah van Soelen niet meer zo verliefd zijn. Bronnen vermelden dat Sarah zich kapot zou ergeren aan Dre en dit, terwijl het koppel nog niet eens zo lang samen is, zo meldt Ditjes & Datjes.

Relatie op instorten?

De relatie tussen Dre Hazes en Sarah van Soelen is nog niet eens officieel bevestigd en nu zijn er al geruchten over trouble in paradise. Er waren natuurlijk wel al tekens die duiden op een relatie, zoals een intieme foto van Sarah en Dre die onlangs uitlekte. Bronnen vermelden dat Dre degene is die de intieme foto van hem en Sarah gelekt zou hebben naar de pers.

Ironisch, aangezien de zanger zelf stellig vasthield dat hij en Sarah alleen vrienden zijn. Volgens de geruchten vond Sarah het incident met de gelekte foto niet zo leuk en wil zij haar relatie met Dre Hazes liever geheim houden. Dit, omdat zij al snel haatberichten ontving omdat zij de ‘andere vrouw’ zou zijn, waarvoor Dre zijn verloofde Monique verlaten heeft. Het gerucht gaat echter dat de relatie voor Dre Hazes helemaal niet zo geheim hoeft te blijven, tot grote ergernis van zijn nieuwe geliefde.

Sarah deelde laatst zelf ook een video met Dre Hazes, bekijk de video hieronder!

Beeld: Instagram Bron: Ditjes en Datjes