Gevecht Badr Hari gaat door op geheime locatie! Mensen reageren verdeeld!

Ondanks dat de corona-maatregelen gisteren flink zijn aangescherpt, gaat het gevecht tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi aanstaande zaterdag gewoon door. Dat laat Glory weten op Instagram; de overheid heeft toestemming gegeven omdat Glory wordt gezien als topsportorganisatie Goed nieuws voor kickboks-fans dus, maar niet iedereen is er zo blij mee.

Ondanks dat het gevecht doorgaat, zijn er wel een aantal aanpassingen. Zo is de locatie van de match geheim – alhoewel wel bekend is dat het ‘ergens in Rotterdam’ plaatsvindt – en is er geen publiek aanwezig. Fans kunnen het gevecht voor 12,99 volgen via een livestream.

Staredown met afstand

Ook zal de staredown aankomende vrijdag gewoon doorgaan. Die belooft wel ietsje minder indrukwekkend te worden, aangezien de boksers anderhalve meter afstand moeten houden.

Mensen reageren verdeeld

Ondanks dat veel kickboks-fans blij zijn met het nieuws, komen er ook veel negatieve reacties binnen. Sommige mensen vinden het idioot dat het gevecht, ondanks de aangescherpte maatregelen, toch gewoon doorgaat. ‘BIZAR!’, vindt iemand. En een ander laat weten ‘Alles moet stoppen in de wereld door corona maar hij mag blijven door acteren??? Je zet jezelf en je volk te schande voor een paar tientjes.’. En nog iemand reageert: ‘Echt absurd dit. Overheid, waar zit jullie verstand!?’

Bekijk de aankondiging en een aantal reacties hieronder:

Bron: Twitter, AD

Lees ook: