Skip to main content

Er is een heftige brand ontstaan op het bekendste park van Peter Gillis. In de nacht van zondag op maandag zijn twee chalets op het vakantiepark De Berckt in Baarlo, volledig afgebrand.

Gigantische brand op park van Peter Gillis

In de nacht van zondag op maandag zijn twee chalets op het vakantiepark De Berckt in Baarlo, eigendom van Peter Gillis in Limburg, volledig verwoest door brand. De brandweer ontving de eerste meldingen rond half 3 in de nacht. Gelukkig waren er op dat moment geen mensen in de chalets aanwezig, waardoor alleen materiële schade is veroorzaakt. Het duurde tot 4 uur voordat het sein werd gegeven dat de brand onder controle was. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, en de politie voert momenteel onderzoek uit. Het is bevestigd dat de brandweer de twee chalets als verloren beschouwt. Dit is niet de eerste keer dat het park van Gillis in het nieuws is. Vorig jaar kwam het al in opspraak toen de burgemeester de horecavergunning voor het park introk.

Gemeente is bang dat Peter Gillis vergunning misbruikt

Onlangs was er ook al slecht nieuws voor Peter Gillis. Peter zou zijn vakantiepark Prinsenmeer per direct zou moet sluiten. De gemeente zou bang zijn voor criminele doeleinden. Op het juicekanaal wordt het volgende over het vakantiepark van Peter Gillis geschreven: “Peter Gillis moet zijn vakantiepark Prinsenmeer per direct sluiten van de gemeente Asten. De vergunningen van het park zijn ingetrokken. De gemeente is bang dat Peter de vergunningen misbruikt voor criminele doeleinden. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente”.Dit zou een flinke tegenslag voor Peter kunnen zijn als dit ook echt het geval is. Vooralsnog is er nog niet bekend wanneer dit gaat gebeuren en waarom dit nu naar buitenkomt.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Brandweer Baarlo, Facebook