Skip to main content

Peter Gillis en zijn vriendin Wendy van Hout krijgen veel kritiek, maar lijken zich daarvan niks aan te trekken. Peter raakt zijn bekendste vakantiepark kwijt en Wendy zal hem daar ongetwijfeld bij steunen, maar de realiteit is dat ze de rechtbank in en uit gaan. In de nieuwste aflevering is te zien hoe ze na een kort geding hun hoofd leegmaken.

Peter Gillis klaar om te sporten met Wendy

Peter heeft op zijn Instagram een voorproefje gedeeld van de aankomende aflevering van Massa is Kassa. Hij doet dit wekelijks en in de nieuwe aflevering is te zien hoe Peter en Wendy op zoek zijn naar positieve energie na een kort geding. Wendy wil graag sporten om haar hoofd leeg te maken, maar Peter denkt aan hele andere soort ‘sporten’ zoals uit het fragment blijkt. Peter laat duidelijk merken dat hij geen liefhebber is van de sportschool, hij doet wel zijn best om af te vallen. Hij laat aan Wendy weten dat hij wil zweten op een andere manier, maar daar wil Wendy even niks van weten dus ze vraagt Peter netjes om zijn sportkleren aan te trekken. Peter noemt het andere wat hij liever doet ‘hatseflatsen’.

Bij de video op Instagram schrijft Peter als volgt: “Wendy geeft me altijd een duwtje in de juiste richting met haar nuchtere instelling! ๐Ÿ˜˜ Door haar houd ik de motivatie om door te gaan met sporten ๐Ÿ’ช ennuh nee vrienden ‘hatseflatsen’ valt daar niet eens onder. Door het sporten kunnen we ons hoofd even leegmaken. Ze heeft altijd het beste met me voor en vooral als we druk zijn met allerlei dingen. En voor wie alvast de motiverende boodschap nodig heeft van ons Wendy: maak je niet altijd druk! โค๏ธ”.

Volgers Peter Gillis enthousiast over Wendy

Onder de video wordt enthousiast gereageerd vanwege Wendy haar aanpak betreft het sporten: “Ja man zij bedoel echt sporten niet dat!!!” “Helemaal goud deze man” “Wat een geweldige vrouw Samen staan jullie sterk, ook voor de kinderen”. De fans van Peter kijken in ieder geval uit naar de nieuwe uitzending en zijn positief over Wendy: “Wendy niet laten schieten. Hier heb je zeker iets goed aan Peter.” “Wendy lijkt me echt zo enorm lief!! Wens jullie heel veel geluk!”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Roddelpraat