Skip to main content

Gio Latooy en vriendin Lynn hebben wat extra te vieren deze kerst. De youtuber heeft zijn vriendin Lynn een bijzonder cadeau gegeven: het gaat om een gezinsuitbreiding.

Gio geeft Lynn poes

Gio en Lynn op sociale media dat ze er een nieuw huisdier bij hebben. Lynn plaatste het volgende: “Welkom in de familie.” Gio deelde ook een foto van hun nieuwe huisdier: “Het beste en leukste kerstcadeautje!”

Ze zijn heel erg blij met hun nieuwe gezinslid. Lynn schrijft op Instagram: “Eerste kerst met Donder. Vannacht kroop donder bij ons in beden heeft hij heel de nacht bij mij gelegen. Vanochtend lekker geknuffeld, daarna lekker gespeeld”. Gio filmt in zijn laatste vlog hun nieuwe huisdier. In de vlog zie je dat ze de keuze hebben uit verschillende kittens, maar uiteindelijk kiezen voor hun Donder “Lynn is helemaal verliefd” vertelt Gio in zijn vlog.

Er wordt massaal onder de video gereageerd: “Lief! Ik had hem Garfield genoemd. Pooky is namelijk het knuffeltje van Garfield dus dat het perfect bij elkaar gepast!” “Hop hop doorpakken.. samenwonen, samen een kitten halen. Life goes fast” “Echt zo schattig die kleine donder. Heerlijk genieten. Hele fijne dagen”. Een volger vraagt zich af wat voor ras Donder is: “Wat een snoezig katje zeg, so cute… Wat voor ras is Donder nou?”

Gio en Lynn trouwen?

Onlangs vroeg Gio in zijn vlog aan Lynn wanneer ze willen gaan trouwen. Hij grapt opeens “Over een maand gaan wij trouwen! Stem je daarmee in?” Lynn is akkoord en zegt dat de twee nu toch al samen matchende tattoos hebben, zoals te zien was in hun video’s onlangs.

Maar dan maakt Lynn dus het ‘grote nieuws’ bekend, en zegt: “Ik ben toch al zwanger..” Gio is er even stil van en zegt: “Dat mocht je nog niet zeggen, doe even normaal!” Of het hier om een grap gaat is niet helemaal duidelijk. Velen gaan er wel vanuit, aangezien Gio zo een persoonlijke onthulling wel in de vlog heeft gelaten en niet uit geëdit.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws