Skip to main content

Er wordt veel over Gio geschreven omdat hij dagelijks zijn privéleven deelt met de rest van Nederland. Sinds het uit is met Jade Anna zijn de volgers van Gio nog nieuwsgieriger vanwege zijn nieuwe vriendin Lynn. De twee hebben nu zelfs een matching tattoo laten zetten, pas een paar dagen nadat hun relatie echt officieel was.

Gio en Lynn tattoo

Gio lijkt helemaal gelukkig te zijn met zijn vriendin Lynn Hermanussen. In de vlogs Gio krijg je een inkijkje in hun leven als een stel. Tot voor kort hadden ze nog niet officieel een relatie maar dat is veranderd. Na ongeveer 72 uur hebben ze beiden een tattoo laten zetten. Iets wat Samantha ‘Barbie’ de Jong in het verleden ook heeft gedaan. In haar realityserie “Oh Oh Barbie“. Ze liet toentertijd met elk nieuw vriendje na een dag verkering een tattoo zetten.

Veel reacties op tattoos Gio en Lynn

In de video waarin Gio en Lynn een tattoo zetten wordt positief en negatief gereageerd. Iemand schrijft: “HAHA jezus wat een onzin dit. Ik had jullie echt hoger ingeschat” “Volgende maand baby vlogs, kijk er naar uit” “Heb het idee dat het niet lang gaat duren voor we Lynn zo gaan zien…“. Veel mensen vragen zich dus nu af wanneer ze ouders worden, omdat het volgens meerdere volgers best snel gaat tussen de twee.

Er zijn ook positieve reacties: “Echt heel mooi hoe jullie samen zijn” Supermooi!! Lekker doen waar jullie je goed bij voelen, fk de mensen met een mening, hou hem lekker voor je. Ik ben supertrots op jullie” en iemand anders schrijft: “Je ziet het gewoon dat het anders is met de liefde zo leuk dat jullie samen een tattoo hebben“. Lynn is inmiddels ook een bekende influencers. Ze heeft er in de afgelopen 30 dagen 26.000 nieuwe volgers bijkregen. Hetzelfde gold toen Gio samenging met Jade Anna of Juultje: ze kregen er allemaal veel nieuwe volgers bij.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, YouTube