Skip to main content

Een bizarre nieuwe scoop over de breuk tussen Gio en Jade Anna. Yvonne claimt dat Gio zou zijn vreemdgegaan, En wel met de 18+ ster MDEmma.

Gio was al te zien met MDEmma in een vlog een paar weken geleden, het verhaal was toen dat zij een relatie zou hebben met Gio’s beste vriend Alex. Volgens spionnen van Yvonne blijkt dat heel anders te zijn: MDemma zou met Gio en Alex mee naar huis zijn gegaan na het uitgaan om daar een trio te hebben.

Gio zou echter volgens de spion heel dronken zijn geweest en stopte, hij zou zelfs hebben moeten huilen omdat hij zich schuldig voelde. Hij zou midden in de nacht naar Jade zijn gegaan en het hebben opgebiecht. Jade heeft het toen uitgemaakt.

Yvonne: “Wat een FOOL Ze zijn elkaar tegengekomen tijdens het uitgaan in het weekend voor de break up en Emma is daarna met Gio en Alex naar zijn huis gegaan. Dit weet ik van een zeer betrouwbare spion, die dit weet uit eerste hand! lk denk dat Jade zich to erg schaamt voor de situatie en ze daarom deze iliefdevolles break up hebben verzonnen. Ze weet ook dat Gio nog met Juultje appt, maar ze doet net of ze dat niet weet. Echt sneu. Girl you deserve better!

Bekijk hier de beelden