Ladies of Soul zeggen Ziggo Dome shows af na supermarkt incident Glennis Grace

Een nieuwe heftige tegenslag voor Glennis Grace. De geplande grote Ziggo Dome shows met haar groep Ladies of Soul gaan niet door.

Ladies of Soul zeggen Ziggo Dome af

Dat hebben de ladies bekend gemaakt in een oifficieel statement. Ze vermelden in hun statement dat alle ophef na het Jumbo supermarkt incident ook daadwerkelijk de reden is voor het cancelen van de shows.

Hieronder het statement:

Beste fans,

Met spijt moeten we mededelen dat de Ladies of Soul shows op 23 & 24 september in de Ziggo Dome zijn afgelast.

Na een moeilijke periode, gedomineerd door Covid-19, keken we reikhalzend uit naar de heropstart van de Ladies of Soul shows met de mooie verrassingen die we voor jullie in petto hadden. Onze shows staan ​​voor positiviteit, liefde en saamhorigheid en we willen je altijd het allerbeste geven. We hebben het buitengewoon moeilijk gevonden om de juiste beslissing te nemen.

De negatieve publiciteit rond het incident waarbij Glennis betrokken was, terwijl de culturele sector nog aan het herstellen is, heeft de broodnodige promotie van de concerten ruim 3 maanden bemoeilijkt. Glennis begreep dat dit haar tol eist en heeft ons de afgelopen week laten weten dat ze zich wenst terug te trekken uit de editie van Ladies of Soul van dit jaar. Dit besluit is genomen in het belang van de shows.

We hebben er alles aan gedaan om manieren te vinden om de editie van dit jaar voort te zetten, want we willen onze fans niet teleurstellen. Door de voortdurende ontwikkelingen en intensief overleg met specialisten en adviseurs blijkt het echter niet haalbaar om op korte termijn de spectaculaire shows te realiseren die u van ons verwacht. Uiteraard is dit een enorme teleurstelling voor iedereen die meedogenloos aan Ladies of Soul werkt. En ook voor onze trouwe bezoekers.

Het doet ons pijn u te informeren over deze annulering en u om uw begrip te vragen. We hopen beter dan ooit terug te komen, met een fantastische nieuwe show.

Iedereen die een kaartje heeft gekocht @eventimnl ontvangt binnenkort een e-mail over restitutie.

De post en reacties:

Bron: IG YT