Skip to main content

Glennis Grace is momenteel nog aan het genieten op Curaçao, voordat ze volgende week zal optreden. Maar critici melden dat Glennis helemaal geen geld meer heeft om een pauze te nemen. Ook zou de kaartverkoop niet lekker gaan van haar geplande shows, zo melden o.a. juice kanalen en DenD.

Glennis Grace

Alhoewel het geweldsincident van Glennis Grace net een maand geleden was, weerhoudt het haar niet om weer op te treden. Op de planning staat dat zij volgende week weer zal optreden. Ze zou haar eerste optreden in The Harbout Club in Amsterdam houden op 26 maart. Echter liet de horecagelegenheid weten dat de zangeres niet meer welkom was na het incident.

Ze zal volgende weer proberen om een volle zaak te trekken op 21 april in Grenswerk in Venlo. Helaas loopt de kaartverkoop niet zo soepel als ze had gehoopt. ,,Normaal zou een optreden van Glennis al lang uitverkocht zijn, maar ik en een paar anderen konden deze week bij elkaar tot wel 200 kaarten bestellen om (als bedrijfsuitje) langs te komen”, meldt showbizzkanaal RealityFbi op Instagram.

Financiële Problemen?

Het kanaal meldt verder dat er 550 kaarten beschikbaar waren, waarvan nog niet eens de helft van de kaarten verkocht zijn. Het incident heeft toch wel gevolgen gehad voor haar reputatie.

In 2019 werd het vermogen van Glennis geschat op bijna 577.000 euro. Dat is in 2020 ingestort naar een bedrag van krap 113.000 euro ofwel een klap van bijna een half miljoen euro, zo meldt Carrieretijd.

Hieronder beelden en meer info:

Bekijk hieronder de video van Glennis:

Bron: Youtube, Instagram, Mediacourant, DenD

Leave a Reply