Skip to main content

Sinds het incident met Glennis Grace in de Jumbo supermarkt is Glennis in troebel water beland. Veel mensen in haar buurt waren boos. Maar zij wil het goed maken in de Jordaan en zorgt ervoor dat ze altijd iedereen groet.

Glenis Grace

Het ging er heftig aan toe na het incident. Zelfs de mensen in haar eigen buurt moeten niets meer van haar hebben. Een buurtbewoner vertelde aan weekblad Story: ,,In de buurt is iedereen helemaal klaar met haar. Met dit soort crimineel gedrag willen we niets te maken hebben.”

Goedmaken in de Jordaan

De zangeres probeert kennelijk een ommekeer te brengen in de situatie. Op haar Instagram stories vertelt ze hoe ze altijd een ieder groet wanneer zij uit huis gaat.

,,Ik loop mijn huis uit en ik zeg altijd goedemorgen tegen de eerste persoon die ik tegenkom op straat, ook al ken ik je niet”, vertelt ze in Instagram Stories. ,,Dat vind ik gewoon netjes.”

Mensen gaan nu los in de comments en menen dat Glennis “hypcriet” zou zijn, ze noemen andere ervaringen die ze zouden hebben gehad.. Glennis gaat zelfs een discussie aan met een volger die haar bekritiseerde.

Bekijk hieronder het filmpje en de reacties:

Bron: DenD, Instagram

Leave a Reply