Skip to main content

Glennis Grace was de afgelopen weken veel in het nieuws vanwege een uit de hand gelopen ruzie in een supermarkt. Naar aanleiding van verdenkingen van geweldpleging moest de zangeres meerdere dagen vastzitten. Nadat ze vrijkwam maakte ze een excuusvideo, maar helaas was het kwaad al geschied. Een van de meest heftige consequenties voor Glennis, is het afzeggen van haar meedoen aan de grote verjaardagsshow van Fred van Leer: Fred & Friends. Volgens Shownieuws is ze er helemaal kapot van.

Glennis Grace afgezegd

Presentator van Shownieuws, Ronald Molendijk, vertelt in de uitzending over het gesprek dat hij hierover had met Glennis Grace. Ze belden uitgebreid en zijn al jarenlang bevriend: “Ja, dat (bellen) doe ik niet elke week. Ik ken Glennis als artiest denk ik nu 20 of 25 jaar en we hebben altijd gewoon contact. We hebben ook wel eens muziek gemaakt en ook een paar keer samen op het podium gestaan”, aldus Ronald.

Hij gaat verder over hoe ongelofelijk hij het vindt, dat Fred Glennis zo laat vallen: “Ik hoorde dat ze niet meer welkom was bij Fred & Friends. Mijn kaak viel letterlijk… Als hij niet vast had gezeten, dan had hij op de grond gelegen.”

Als een baksteen

Glennis Grace was er door dik en dun voor Fred van Leer, volgens Ronald. Hij noemt het afzeggen van Glennis door Fred’s team dan ook echt een naaistreek: “Als je al zo lang als Fred van Leer en Glennis Grace samen dingen doet… Muziek maken… Fred was een poosje geleden zelf nogal onderwerp van discussie over een gelekte film (sekstape, red.) en daar was Glennis gelijk bij. Ze heeft hem toegezongen bij het programma van Jeroen van der Boom!”

“Omgekeerd laat hij haar nu als een baksteen vallen, vindt Ronald. “Hoe stoer was het geweest als júist Fred van Leer (…) had gezegd: ‘Dames en heren, dit is Glennis, wij zijn al 20 jaar matties, ze heeft op dit moment een shitleven, maar daarom gaat ze I’m Every Woman zingen en we gaan allemaal meeblèren!’”

“Helemaal naar de klote”

Vervolgens vertelt Ronald natuurlijk hoe Glennis zich voelde en wat ze zelf te zeggen had over de afzegging: “Ze zei dat ze helemaal naar de klote is. Ik had haar aan de telefoon en ik kon duidelijk horen dat ze haar tranen aan het verbijten was. Wat ik ook wel snap, want elke keer als zij gewoon haar telefoon pakt of online kijkt is er gewoon shit.”

Bekijk hieronder de beelden:

Bron: Youtube

Leave a Reply