Skip to main content

Glennis Grace is oog in oog gekomen met Jumbo-medewerkers. Ze treed op het moment op in de dinnershow Grandeur en daar waren 50 Jumbo-medewerkers aanwezig. De medewerkers van Jumbo wisten toen ze boekte niet dat Glennis Grace zou optreden.

Jumbo medewerkers bij optreden Glennis Grace

De medewerkers bleken in de zaal te zitten tijdens Glennis Grace haar optreden in de dinnershow Grandeur. De producent van de dinnershow vertelt dat hij vooraf wel een beetje bang was: “Ik was op een specifieke dag wel een beetje bang, omdat ik wist dat er een groep van vijftig medewerkers van de Jumbo naar ‘Dinnershow Grandeur’ kwam. Ze hadden geboekt voordat bekend was dat Glennis bij ons zou optreden” vertelt hij in de Party.

Jumbo medewerkers op de hoogte van Glennis Grace

Voorafgaand de show heeft de producent nog wel contact gezocht met de medewerkers van de Jumbo. Hij vroeg of ze nog wel wild komen: “Ik heb de groep laten bellen om te vragen of ze er een probleem mee hadden dat Glennis er was, maar dat was niet het geval. Het was een andere Jumbo-vestiging, die gewoon een leuk avondje uit gingen met collega’s”.

Hij vertelt dat hij ook nerveus was: “Diep vanbinnen weet je nooit hoe mensen na een paar wijntjes reageren, maar ze waren aan het dansen. Het ging fantastisch, Glennis zong de sterren van de hemel. Ze is echt geweldig”.

Bang voor reactie publiek

De producent was nerveus of er genoeg naar de dinnershow zouden gekomen vanwege Glennis: “Ik was wel benieuwd hoe het publiek erop zou reageren; namen we een financieel risico of niet? Maar zoals ik al zei: het publiek heeft super gereageerd, de zaal zat helemaal vol.”

Hij in ieder geval blij met zijn dinnershow: “Ik kan alleen niet zeggen of dat door Glennis komt of omdat de mensen sowieso naar Dinnershow Grandeur wilden komen. Wat het ook is, ik ben er in ieder geval heel blij mee”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Mediacourant, Party