Skip to main content

Een 15-jarig meisje deed alsof ze verliefd was geworden op een man die ze online had ontmoet. Dit voordat ze hem in zijn hoofd stak toen hij er niet in slaagde duurdere cadeaus voor haar te kopen. De dame gaat dan ook viraal en wordt nu een grote golddigger genoemd.

De ‘golddigger’ misleidde het slachtoffer

Chloe Coster, nu 18, deed zich voor als 19-jarige terwijl ze het 35-jarige slachtoffer uit 2020 achtervolgde. De tiener, die door de rechter werd omschreven als ‘berekend’ en ‘achterbaks’, gebruikte de alias Hope Morgan om hem te misleiden – door hem te vertellen dat ze graag met hem wilde trouwen – voordat hij hem in een hotel met een mes aanviel. Ze wordt door vele als golddigger gezien.

Nadat ze was veroordeeld, postte ze op sociale media te midden van de berichtgeving over de zaak en schreef: ‘Ja, ik heb gedaan wat ik deed en het is wat het is, maar ik heb mezelf verdedigd en daar heb ik geen spijt van. Ik heb mijn straf gekregen en ik heb er mee te maken”.

De ‘Golddigger’ ontmoete hem in hotelkamer en stak hem

Op 20 januari 2021 ging Coster naar een Holiday Inn in Swindon, Wiltshire, om hem te ontmoeten – nadat hij sieraden, alcohol en snoep had geëist. Hij betaalde haar taxikosten en nam haar mee naar zijn kamer, waar ze een pakje Maoam-snoepjes pakte en in haar zak stopte.

Coster begon vervolgens de kamer te doorzoeken op zoek naar andere cadeaus, maar toen ze er geen kon vinden, hoorde de rechtbank dat ze boos werd en er ontstond een worsteling. De verdachte vertelde het slachtoffer vervolgens dat als hij aangifte zou doen bij de politie, hij in de problemen zou komen, aangezien zij feitelijk 15 jaar oud was. Vervolgens stak ze het slachtoffer herhaaldelijk neer, waarbij hij verwondingen aan zijn oor, arm en hoofd veroorzaakte.

Rechter Jason Taylor KC bestempelde de tiener als ‘berekend’ en ‘achterbaks’

Rechter Jason Taylor KC bestempelde de tiener als ‘berekend’ en ‘achterbaks’ en veroordeelde haar tot een taakstraf van twee jaar met de eis om 150 uur onbetaald werk te verrichten. Ze moet ook 25 revalidatiedagen bijwonen en een boete van £ 1.000 betalen.

Bekijk hier de beelden

Bron: Daily Mail