Skip to main content

Een kleine ramp in Yulong Shuiyun Water Paradise park in China. Een Wave pool sloeg plots op hol, en verraste de mensen in het zwembad met een gigantische 3 meter golf, zo meldt Pret-Parken.

Er raakten in totaal 44 mensen gewond, die uit het bad gesmeten werden door de golf. Veel van deze mensen zijn afgevoerd naar het ziekenhuis met botbreuken. Een ooggetuige meldt: “Het golfslagbad functioneerde normaal. De hoge golven kwamen ineens uit het niets en iedereen werd verrast. Alleen de mensen die naast het bad stonden konden nog op tijd weg komen. De golven smeten de zwemmers het bad uit.”

Sommige mensen die de beelden deelden, beweren dat de bediener van de golfmachine dronken was. Dat ontkent het populaire waterpark. Een woordvoerder van het park meldt: ‘Het werd veroorzaakt door een mechanische storing. Slechts 10 mensen raakten gewond.Maar overheidsfunctionarissen zeiden dat er 44 mensen gewond raakten, waarvan er drie nog in het ziekenhuis liggen met gebroken botten en ernstige wonden.”

Hieronder beelden van het bizarre incident:

Leave a Reply