De schrijvers van ‘Goodfellas’ en ‘The Sopranos’ gaan een maffiaserie maken!

Goed nieuws voor fans van het maffia-genre! De schrijvers van maffia legends ‘Goodfellas’ en ‘The Sopranos’ werken samen aan een gloednieuwe serie! Alhoewel er nog weinig details bekend zijn, belooft de samenwerking véél goeds!

De schrijvers gaan samen een nieuwe prestigieuze maffia-serie schrijven, zo bevestigd Deadline. Showtime heeft groen licht gegeven voor het project, nadat Sopranos producer Terence Winter en Goodfellas screenwriter Nicholas Pileggi hen een aanbod deden dat ze niet konden weigeren. En daar worden wij heel erg enthousiast van!

Serie over georganiseerde misdaad

Er zijn nog weinig details bekend, maar we kunnen al wel verklappen dat de maffiaserie gebaseerd zal zijn op de georganiseerde misdaad in Amerika. Gezien door de ogen van de allereerste US maffia-familie!

Pileggi en Winter

Ook is bevestigd dat Terence Winter het script van de nieuwe show zal schrijven. Verder wordt de serie geproduceerd door Pileggi en Imagine Television’s Brian Grazer en Samie Kim Falvey. Alle ingrediënten voor een supervette nieuwe maffiaserie zijn dus aanwezig!

Om vast even op te warmen:

Bron: LadBible, YouTube

Nog meer goed nieuws!