Gordon toonde zijn dure Rolex voordat hij met geweld werd beroofd (Beelden)

Zaterdag was een verschrikkelijke dag voor Gordon. Hij werd namelijk met geweld beroofd in zijn eigen huis in Amsterdam-Zuid. Daarbij werden zijn pinpas, creditcard, sieraden en Rolex gestolen.

Gordon toonde zijn dure Rolex

Het pronken met deze Rolex zou één van de redenen zijn waarom hij werd beroofd. Gordon liet namelijk onlangs trots zijn Rolex zien op Instagram. Het gaat om een Rolex Submariner met een waarde van 20.000 euro, zo meldt de Telegraaf.

Rolex-bende

De Rolex-bende die Amsterdam al een lange tijd terroriseert met gerichte berovingen op Rolex-eigenaars wordt nu gelinkt aan deze brute overval. Goede vriendin van Gordon Estelle Cruijff was namelijk ook slachtoffer van een zelfde soort roof.

Gordon vertelt zijn verhaal

Gordon werd in zijn eigen huis vastgebonden en kreeg een mes op zijn keel. „Ik dacht dat ik zou worden vermoord. Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten, maar ze bleven maar tegen me schreeuwen.”

“Voort eerst in mijn leven geen woorden, al dagen huil ik en denk ik waarom ik? Ik ben aan de rand van de afgrond gebracht maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen. Ik ben voorlopig even offline.”

Bekijk de Rolex van Gordon en zijn reactie hieronder:

Reactie:

Bron: Instagram, Telegraaf