Skip to main content

Heftige berichten over Gregory van der Wiel en Rose Bertram, ze waren gisteren aanwezig bij de première van de film Scotoe, maar zouden daar ruzie hebben gemaakt, volgens aanwezigen. Mensen menen te hebben gehoord dat Rose zou klagen dat Gregory teveel naar andere dames keek. Daarnaast zou Gregory ook betrokken zijn bij andere relletjes.

‘Gregory op de vuist’

RealityFBI deelt op Instagram: “We horen dat vooral Gregory gisteravond betrokken was bij relletjes. Zo was er ook een vechtpartij met een nog onbekende persoon”.

Volgens aanwezigen zou Gregory een conflict hebben gehad met Denzel Slager, de vriend van Famke Louise. Dit blijkt niet te kloppen en RealityFBI schrijft dat het toch om iemand anders gaat: “Mensen bevestigen wel een vechtpartij, maar @denzelslager zou niet een van de partijen zijn geweest. Hopelijk wordt het nog duidelijk wie er dan wel bij betrokken is”.

Het juicekanaal doet er alles aan om erachter te komen met wie Gregory ruzie had: “Zo was er niet alleen een vechtpartij met een nog onbekende persoon (@denzelslager was het niet volgens bronnen), maar zo had hij volgens bronnen ook ruzie met @rose_bertram. Mensen hoorden @rose_bertram klagen, dat @gregoryvanderwiel zoveel naar andere dames keek. We hopen nog to achterhalen wie de andere partij is, waar hij ruzie mee had”.

Rose Bertram veel bezig met juicekanalen

Onlangs schreef RealityFBI nog dat dat de vriendin van Gregory zich als een diva heeft gedragen tijdens de opnames van de film Scotoe. “We ontvangen berichten dat miss Bertram zich als een diva heeft gedragen op de set”. Ze schreven dat ze het wel kunnen begrijpen: “Die meid heeft een megarol te pakken, dan mag dat hè.”

Rose bleef maar doorpraten over de juicekanalen volgens RealityFBI: “Ze stopte volgens onze bron niet met praten tijdens een scène. Later ging ze in het Frans verder praten met een tegenspeler. Zo kon bijna niemand haar verstaan natuurlijk.” Rose Bertram en Gregory gingen in 2022 na acht jaar uit elkaar, maar werden afgelopen zomer gespot op Ibiza. Sindsdien zijn ze weer een setje.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RealityFBI, DenD