Skip to main content

Monica Geuze heeft een druk 2023 achter de rug. Op de eerste dag van 2023 maakte ze bekend te stoppen met dagelijks vloggen en haar relatie ging uit. Monica’s beste vriend Kaj Gorgels laat weten dat hij zich een beetje zorgen maakt om Monica. Ze zou volgens haarzelf te veel zuipen.

Monica grijpt eerder naar de fles

In de podcast Geuze & Gorgels laat Kaj Gorgels waarom hij zich zorgen maakt om Monica. Ze zou meer structuur in haar leven willen. Ze vindt dat ze dat ze te veel naar feestjes gaat en eerder naar de fles grijpt. Kaj vindt het fijn om te horen dat Monica in 2024 anders wil gaan leven: “Ik ben blij dat je in 2024 anders gaat leven. Ik dacht bij mezelf: die vrouw valt nog eens een keer om.”

Volgens Kaj is alcohol niet het enige waar Monica op moet letten: “Ik weet ook hoe jouw slaappatronen zijn. Die zijn ook niet best. En ik weet dat je veel op TikTok zit. Dus ik dacht: dat is best een giftige cocktail.”

Monica Geuze doet pikante onthulling

Onlangs hadden Kaj en Monica het in hun podcast over pikante berichtjes sturen naar je partner in een relatie. Monica onthult dat zij daar heel erg opgewonden van kan raken. Op dat moment vereist ze wel snel actie van haar partner, anders komt ze zelf in actie. Ze zegt dat haar prioriteit in een relatie op zich niet de daad is, behalve dus als zij er heel veel zin in krijgt. Dan “moet het gewoon gebeuren” en kan ze zich simpelweg niet inhouden. Monica is te ongeduldig en kan niet wachten op haar partner “tegen de tijd dat mijn partner thuis is, ben ik al klaar.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws