Skip to main content

Sinds de documentaire van Lil Kleine uit is gekomen wordt er zowel als positief als negatief gereageerd. Patty Brard reageert in ieder geval erg bezorgd en maakt zich zorgen om het zoontje van Jorik en Jaimie.

Patty Brard maakt zich zorgen om zoontje Lil Kleine

In de uitzending van Shownieuws vertelt Patty: “Mijn moederhart huilt gewoon als ik die kleine Lío zie.” Ze vindt het een schattig kindje, maar maakt zich zorgen om iets: “Het is echt een schattig kindje om te zien, maar het praat niet.” Ook vertelt ze: “Het wordt overstelpt met cadeaus, de Intertoys wordt aangerukt, alles wordt aangerukt. Maar alles wat het kindje wil is aandacht.” Een ander shownieuws deskundige twijfelt aan de opvoeding van Lil Kleine: “Het ontbreekt aan de belangrijkste dingen. Het is heel bekend dat in de eerste duizend dagen van een kind, je gevormd wordt. Emotioneel, op heel veel gebieden. En de eerste duizend dagen van dit kind zijn natuurlijk zó onrustig geweest.” vertelt Bart Ettenkoven.

Autisme

In een interview met Robbert Rodenburg heeft Jaimie Vaes eerder verteld dat ze denkt dat haar zoontje een vorm van autisme heeft. Ze vertelde daar wel duidelijk bij dat de diagnose nog niet is vastgesteld door een arts, maar dat ze een sterk vermoeden heeft: “Lío vertoont al vanaf jonge leeftijd best veel tekenen van een vorm van autisme”, vertelt Jaimie. Ze vertelde toen dat ze het allerbeste voor haar zoontje wil: “De zorgen die ik al heb als moeder over hem die zijn al vrij hoog. Niet omdat ik het erg vind dat hij autisme heeft, alleen je wilt gewoon voor je kindje het allerbeste.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws, Beeld: BSR Agency